3 yrs - Translate

Δωρεάν βιβλία και επιστημονικά περιοδικά

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το 6ο και 7ο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού με κριτές «Σύγχρονη Κοινωνία Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία (ΣΚΕΨΥ)». Τα τεύχη αυτά εκδόθηκαν έντυπα και ψηφιακά.

Προτεραιότητα στη λήψη των εντύπων τευχών έχουν οι συγγραφείς, φορείς, όπως βιβλιοθήκες, ιδρύματα κλπ και τέλος όσοι έχουν δηλώσει κατά σειρά προτεραιότητας και αναλόγως πάντοτε προς τη διαθεσιμότητα.

Τα τεύχη 8, 9 και 10 βρίσκονται στο στάδιο των τελικών ακαδημαϊκών και οικονομικών ελέγχων και θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε ψηφιακή μορφή και κατόπιν ζήτησης των ενδιαφερομένων και σε έντυπη.

Στη σελίδα

http://bit.ly/3sw1OTM

μπορείτε να κατεβάσετε τα τεύχη 6 και 7 σε μορφή pdf, αλλά και τα παλιότερα τεύχη 1-5. Θα βρείτε επίσης τις προδιαγραφές για την αποστολή άρθρων προς κρίση.

Κοινοποιήστε τη σελίδα αυτή σε όσους θεωρείτε ότι θα επωφεληθούν από την πρόσβαση στα άρθρα των περιοδικών.
Μην ξεχάσετε πρώτα να εγγραφείτε στο ιστολόγιο με το εμαιλ σας

2. ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Το νέο βιβλίο του επίκουρου καθηγητή Ευστράτιου Παπάνη (δωρεάν στην ψηφιακή του μορφή) με θέματα Ψυχολογίας, Αυτοβελτίωσης, Λογοτεχνίας, Συμβουλευτικης και Τέχνης. Το βιβλίο κοσμούν πρωτότυπες δημιουργίες εικαστικών από όλη την Ελλάδα.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ:

https://bit.ly/3oufRqz

Τηλέφωνα:
Πληροφορίες: 2251036580, 2251036520 και 2251045006


Εγγραφείτε δηλώνοντας το όνομα και το εμάιλ σας, για να λαμβάνετε πρώτοι πληροφορίες για όλες τις δωρεάν δράσεις μας και να παρακολουθείτε την αρθρογραφία:

https://psichologiagr.com/

Με εκτίμηση,

Ευστράτιος Παπάνης
Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας
Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής

και τα Στελέχη των Προγραμμάτων
http://ppy.aegean.gr/site/inde....x.php/gr-m-arxiki/gr